February 3, 2023


HBO Max objavljuje novi trailer za Harley Quinn: Vrlo problematičan specijal za Valentinovo, koji je pun romantike i nekonvencionalnih aktivnosti.

Valentinovo se brzo približava, a što god mislili o danu ljubavi, teško je poreći da većina nas treba malo maženja, čak i superzlikovci. HBO Max je objavio trailer za Harley Quinn: Vrlo problematičan specijal za Valentinovo44-minutna samostalna epizoda hvaljene animirane serije.

prikolica za Harley Quinn: Vrlo problematičan specijal za Valentinovo otkriva da Harley ide u opsesivne krajnosti kako bi osigurala da njezino prvo Valentinovo s Poison Ivy bude najbolje dosad. Baneovi učinci da impresionira neočekivani susret pođu užasno po zlu. U međuvremenu, nakon nesretnog internetskog susreta, Clayface se malo prepušta samoljublju. Glasovnu postavu čine Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Matt Oberg, James Wolk, Natalie Morales, Chris Diamantopoulos, James Adomian, Jim Rash, Vanessa Marshall, Janet Varney, Rachel Dratch, Leila Birch, Tyler James Williams, Josh Helman, Casey Wilson, Michael Ironside i drugi.

Treća sezona Harley Quinn pronašao Harleyja i Ivy kako se vraćaju u Gotham City kao najnoviji DC-jev moćni par. Zajedno sa svojom odrpanom ekipom – King Shark, Clayface i Frank the Plant – “Harlivy” nastoje postati najbolja verzija sebe dok također rade na Ivynom dugo željenom planu da pretvori Gotham u rajski raj. Iako je Warner Bros. Discovery je ukinuo velik broj emisija na HBO Maxu, Harley Quinn preživio. Serija je prošle godine obnovljena za četvrtu sezonu, čija se premijera na streaming servisu očekuje kasnije ove godine.

Osim njezinog animiranog dvojnika, ponovno ćemo vidjeti Harley Quinn na velikom platnu, ali je neće glumiti Margot Robbie. Sljedeći nastavak Jokera, Joker: Folie à Deux, naći će Lady Gaga u glavnoj ulozi uz Joaquina Phoenixa, a očekuje se da će glumiti Harley Quinn. Margot Robbie izrazila je svoju sreću što netko drugi preuzima ulogu. “To me jako veseli jer sam od početka rekao da sve što želim je da Harley Quinn bude jedan od tih likova,Robbie je rekao, “način na koji Macbeth ili Batman uvijek idu od, znate, velikog glumca do velikog glumca.Robbie je nastavio, “Kao da je netko napravio svog Batmana, ili netko napravio svog Macbetha ili netko drugi, znaš? I osjećam da u nekoliko slučajeva ima ženskih likova.Glumica je dodala da “Čast je izgraditi dovoljno jake temelje da Harley sada može biti jedan od onih likova koje drugi glumci pokušavaju glumiti. Mislim da će s tim učiniti nešto nevjerojatno.

Harley Quinn: Vrlo problematičan specijal za Valentinovo godine premijerno će biti prikazan na HBO Maxu 9. veljače. Također možete pogledati poster za specijal u nastavku. Što mislite o traileru za Harley Quinn Valentine’s Special?

Harley Quinn: Vrlo problematičan specijal za Valentinovo