January 31, 2023


Vince Vaughn Dodgeball

Ako možete izbjeći francuski ključ, možete izbjeći i loptu – ali to ne znači da možete izbjeći ravninu. Vince Vaughn, koji je glumio Petera kapetana Prosječnog Joea Dodgeball: prava priča o autsajderurazgovarali o šansama za nastavak komedije iz 2004.

Na sreću obožavatelja, Vince Vaughn je spreman za nastavak, iako će priča morati biti prioritet. “Pričaju o ovim stvarima oduvijek i ja sam imao ideju koja je bila zabavna i svidjela se studiju, pa da vidimo kamo će to ići… Mislim da Ben [Stiller] otvoren je za to, mislim da je u istom čamcu kao i ja, zapravo, ako je to stvarno zabavna i sjajna ideja, onda je zabavna, ali ako je to samo nešto za ponoviti zašto?

Vince Vaughn je pojasnio, rekavši: “Samo želiš biti siguran da ćeš ući spaljena što se čini kao dobar nastavak i priča koja bi mogla stajati sama za sebe… Mislim da bi za sve nas, ako se čini ispravnim i smiješnim, bilo nešto čemu bismo se trebali vratiti, a ako ne, to je samo još jedna pokrenuta ideja.”

Ranije ove godine, njegov kolega Justin Long potvrdio je da Vince Vaughn ima plan za nastavak, iako nisu navedeni nikakvi detalji o radnji. iako a dodgeball 2 još nije dobio zeleno svjetlo, the spaljena banda se okupljala i prije, odvodeći dvor u dobrotvorne svrhe 2017.

Dodgeball: prava priča o autsajderu prošao je izuzetno dobro na kino blagajnama, zaradivši oko 115 dolara na domaćem tržištu uz proračun od 20 milijuna dolara, što ga čini jednim od 20 filmova s ​​najvećom zaradom godine.

Što misliš? TO JE Dodgeball: prava priča o autsajderu vrijedan nastavka ili je lopta pala na ovu ideju? Javite nam svoje mišljenje u nastavku!