February 3, 2023


WrestleMania 39 će biti ovdje prije nego što to znamo, a kartica je spremna za show nad emisijama. Karta će biti puna vrhunskih talenata, ali The Rock ove godine neće nastupiti. Još uvijek postoje neka velika imena koja bi nas mogla iznenaditi na putu do WrestleManije. Steve Austin se natjecao na prošlogodišnjoj WrestleManiji protiv Kevina Owensa, a šuška se da bi se mogao pojaviti i ove godine. Ipak, ovo nije bila jedina Austinova prilika da se bori od prošle godine na najvećoj pozornici od svih.

Meč Stevea Austina na WrestleManiji nije bio nagoviješten na televiziji, ali je velika tema razgovora među profesionalnim ljubiteljima hrvanja. Čini se da je postojala opcija za Austina na WrestleManiji, ali ju je on odbio. Sada, fanovi čekaju da vide hoće li Steve Austin pronaći put do drugog meča.

Titularni član WWE-ovog kreativnog tima potvrdio je za Ringside News da je Steve Austin protiv Brocka Lesnara bio dogovoreni meč. Meč nikad nije bio Roman Reigns protiv Stevea Austina. Ipak, povratak Brocka Lesnara, gdje je prekinuo meč Bobbyja Lashleya za naslov prvaka SAD-a tijekom RAW Is XXX, bio je jasan pokazatelj da će se Lesnar ovaj put suočiti s Lashleyem u nizu emisija.

WWE je pokušao uvesti Stevea Austina u ring još od WrestleManije 38. Također nam je rečeno da su “Austinu prošle godine pristupili za SummerSlam, ali nije htio prisustvovati.”

Nije nam primjećeno koga je WWE zamislio kao protivnika Steveu Austinu. Prijedlog je bio napravljen, ali Texas Rattlesnake je ponudu odbio.

Steve Austin je u izvrsnoj formi i nastavlja to dokazivati ​​svojim videima vježbanja na društvenim mrežama. Samo će vrijeme pokazati hoće li se Steve Austin sukobiti s nekim na WrestleManiji 39, ali neće se suočiti s Brockom Lesnarom.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj situaciji sa Steveom Austinom? Isključite zvuk u komentarima!