February 2, 2023


NEON je lansirao novu Broker trailer za nadolazeću južnokorejsku dramu CJ ENM-a. filmske zvijezde Parazit glumac Song Kang-ho, čija je uloga otimača beba donijela nagradu za najboljeg glumca na Filmskom festivalu u Cannesu 2022.

POVEZANO: Započinje pretprodukcija neimenovanog filma Roberta Pattinsona Bong Joon-hoa

Video prikazuje dvoje otmičara beba dok pokušavaju pronaći novi dom za dječaka kojeg je napustila mlada majka. Međutim, majka se neočekivano pojavljuje u nadi da će osigurati da njezino dijete bude predano dobrim ljudima. Tijekom njihovog putovanja, između njih će se polako formirati nekonvencionalna obitelj.

provjeri službenu Broker trailer ispod:

🇧🇷

Broker vodi Song Kang-ho (Memoari ubojstva🇧🇷 Parazit), Dong-won Gang (Vlak za Busan predstavlja: Peninsula), Bae Doona (smisao8), Lee Joo Young (Itaewon klasa) i K-Pop superzvijezda Lee Ji-eun zvani IU (Hotel del Luna🇧🇷

“Sanghyeon se uvijek bori s dugovima, a Dongsu radi u kutiji za bebe”, stoji u sinopsisu. “Jedne kišne noći ukradu bebu Woosunga, koja je ostavljena u kutiji za bebe, kako bi je prodali po dobroj cijeni. U međuvremenu, detektivi su promatrali i tiho ih pratili kako bi uhvatili ključne dokaze.

POVEZANO: Pachinko je obnovljen za drugu sezonu na Apple TV+

Broker napisao je i režirao japanski redatelj Hirokazu Kore-eda, koji je najpoznatiji po svojim hvaljenim djelima kao što su Kakav otac takav sin i lopovi🇧🇷