February 3, 2023


Randy Savage bio je najpoznatiji po svom vremenu u WWF-u i WCW-u, a njegova se energična osoba i dan danas slavi. To je dovelo do nekih nepredvidivih trenutaka u njegovom životu, a to uključuje i njegovu akciju u ringu. Kako se pokazalo, čak ni suci nisu bili imuni na Savageovu nepredvidivu prirodu.

U proljeće 1999., sudac Charles Robinson bio je uključen u priču s Ricom Flairom i Randyjem Savageom. Nazvan “Lil’ Naitch”, Robinson je udružio snage s Flairom kako bi se suprotstavio Savageu i Madusi u epizodi WCW Monday Nitro 17. svibnja. Tijekom borbe, Charles je primao Savageov leteći lakat.

U podcastu “Out of Character”, Charles Robinson prisjetio se da je Randy Savage zapravo slomio prsnu kost onim padom lakta. Zbog toga je Robinson proveo dva tjedna u bolnici.

“Bio sam žrtveno janje, zbog čega sam očito bio u bolnici na dva tjedna.”

Nakon meča, tjelohranitelj Rica Flaira Asya provjerio je Robinsona. Sudac je teško disao, a nakon što je pozvao Jimmyja Harta, stigli su bolničari koji su Robinsona odveli u bolnicu.

“Prilično sam dobar prodavač, ali ne tako dobar. Imao sam napuknutu prsnu kost i kolaps pluća i nekoliko slomljenih kralježaka – slomljenih kralježaka – i nažalost tamošnja bolnica [Cedar Rapids] poslao me kući sljedeći dan natrag u Charlotte avionom, za koji mislim da ne biste trebali letjeti s kolabiranim plućima.

Charles Robinson je tada odložen na tri mjeseca, što je poremetilo predviđene planove WCW-a. Kako se ispostavilo, da su planovi krenuli u Robinsonovom izvornom smjeru, njegova dugogodišnja karijera suca možda se ne bi dogodila.

“Prema onome što sam čuo, trebao sam raditi s Ricom cijelo ljeto, pa možeš li to zamisliti? Ali znaš, to je neka vrsta blagoslova jer kako se nakon toga vratiti i biti sudac?

Charles Robinson nikad nije krivio Randyja Savagea i divio se pretjeranoj dobroti Macho Mana. Zapravo, Savage je posjetio suca u bolnici nakon nesreće u ringu.

“Zvao me gotovo svaki dan kad sam bila u bolnici da vidi kako sam. Bio je dobar osjećaj da će to učiniti.”

Općenito smatran jednim od najvećih profesionalnih hrvača svih vremena, Savage je osvojio šest svjetskih prvenstava tijekom svoje 32-godišnje karijere. Kao prvak WWF-a uživao je sličnu crtačku moć kao Hulk Hogan. Savage je bio glavni voditelj mnogih pay-per-view događaja tijekom svoje karijere, uključujući nekoliko WrestleMania emisija. Godine 2015. Macho Man posthumno je primljen u WWE Kuću slavnih. Očito, postoji nekoliko priča o Savageovoj karijeri, a vjerojatno će ih se još mnogo ispričati.

Kakav je vaš stav o priči? Isključite zvuk u komentarima!

24. siječnja 2023. 22:20