February 2, 2023


Dok čekamo nova ažuriranja o Luffyjevoj smrti, čini se da ćemo još neko vrijeme biti tu. One Piece 1014 spojleri su ovoga puta stigli nešto ranije nego što se očekivalo. Ali možda ćemo morati pričekati sljedeći tjedan da dobijemo potpuni sažetak poglavlja. Dobivamo pregled poglavlja, ali ne dobivamo toliko informacija o Luffyjevoj situaciji.

Sada, to je veliko otkriće koje smo svi čekali. Sada kada se situacija promijenila i Luffy se sprema udariti u ocean, što bi moglo biti sljedeće? U prethodnim poglavljima velika nas je mama iznenadila stvorivši novog brata koji ju je odveo na sigurno. Ali u Luffyjevom slučaju, mogućnosti bi mogle biti beskrajne.

Neće biti iznenađujuće ako ga vidimo kako stvarno pada u ocean, jer je tako nepredvidiv Oda postao u svojim posljednjim poglavljima. Još jednom, pauza dolazi u ključnom trenutku u mangi, pa moramo pričekati tjedan dana odmora da vidimo što će biti s Luffyjem. Sljedeće poglavlje možda neće donijeti toliko informacija, pa bi čekanje moglo biti još duže.

One Piece Chapter 1014 bit će službeno objavljen sljedećeg vikenda. U međuvremenu, obožavatelji će biti zaokupljeni razvojem spojlera. VIZ Media i Manga Plus će kao i obično objavljivati ​​službena izdanja. Gledajući nedavni razvoj manga, čini se da će Momonosuke također imati svoju ulogu. Ovo će stvari učiniti zanimljivijima kao i prije, rekao je da može čuti dva glasa na krovu i nismo imali pojma na što misli.

Pročitajte spojlere za One Piece 1014

Imamo kratak sažetak poglavlja zahvaljujući Redonu, zahvaljujući subredditu One Piece.

Poglavlje počinje s Kaidouom. Kaže da bi se Luffy mogao pokriti “Bojom Vrhovnog Kralja” Hakijem, ali još uvijek je ne može dovoljno dobro koristiti. Luffy pada u more.

Kaidou: “Gomu Gomu no”… i što? Wororororo…!! Dakle, također nisi sposoban postati “Joy Boy”…”

Bao Huang izvještava Kaidoua da je Momonosuke pronađen. Kaidou kaže Bao Huang da će odmah otići tamo i kaže joj da objavi svima na otoku.

Presječen na 3. kat, Yamato trči i bori se s Kaidouovim podređenima. Izrežite na krov 1. kata. Momonosuke čita Odenov dnevnik i razgovara sa Shinobuom.

Momonosuke: “Shinobu, izgleda da apsolutno ne smijem umrijeti…!!”

Shinobu: “O čemu pričaš!? Naravno da ne možeš umrijeti, Momonosuke-sama!!”

Momonosuke odjednom čuje neke glasove od kojih ga zaboli glava, vrišti.

Momonosuke: “Što se događa!? Tko je to!!?”

Presjeka na “Live Floor”, Chopper se bori s kraljicom. Chopper zgrabi kraljicu za vrat i baci ga na tlo, ali kraljica je dobro i smije se dok se Chopper umara. Chopper i neki samuraji imaju neke strijele u leđima, izgleda da ih je Perospero upucao.
Chopperu nije preostalo puno vremena u svojoj Monster Point formi. U sebi misli da mu je ostalo još 10-ak minuta. Chopper također žali što nije povrijedio Queen, unatoč tome što je već produžio svoj Monster Point oblik.

Mali uspomena na vrijeme kada je Chopper bio na Thousand Sunnyju s Ceasarom. Ceasar provjerava Chopper’s Rumble Balls i smije se da ga mogu transformirati samo na 3 minute.
Ceasar: “Ako uključite moju formulu, možete produžiti svoju transformaciju na 30 minuta. Rizik naravno postoji, ali toga se nećete bojati, zar ne?”

Flashback završava. Kraljica koristi novi napad pod nazivom “Crna kava” (ブラック光火 – Black Light Flame), isti laserski snop iz njegovih usta koji je koristio protiv Marca. Chopper ga izbjegava. Perospero priprema još strijela.
Bao Huang objavljuje Kaidou. Kaže da su Luffy i Crvene korice poraženi od Kaidoua. Na velikoj dvostranici možemo vidjeti reakcije cijelog otoka. Vidimo Marca, Frankyja Shouguna, Jinbea (on se bori protiv Tko je tko u ljudskom obliku udarcima rukama i nogama), Hyougoroua, Nami, Tama, Usoppa, Robina, Brooka, Sanjija i Zoroa. Ekipa Slamnatog šešira ne vjeruje reklami.
Kaidou se pretvara u oblik zmaja i leti natrag u dvorac kroz rupu koju je Big Mom napravila napadom “Fulgora”. Velika mama se smije Kidu kad čuje najavu, ali Kid kaže da taj idiot nema ništa sa mnom. Law izgleda pod stresom i zabrinuto.

Povratak na krov 1. kata. Kanjuurou otkriva stepenice do krova 1. kata. Kiku i Kinemon sustižu Momonosukea i Shinobua. Momonosuke još uvijek boli. Shinobu primijeti žabicu Mary kako ih promatra, tako da sada Kaidouovi ljudi znaju gdje su.
Momonosuke: “Kinemon… Moram… reći svima…”
Kanjuurou se ponovno pojavljuje prerušen u Odena. Shinobu je u šoku, Momonosuke plače jer misli da mu je taj tip pravi otac. Kiku ga napada.
Kiku: “Ovaj put me više ne možeš prevariti!! Svi već proziru!”
Ali u posljednjoj sekundi Kanjuurou joj odgovara (odenovim licem).
Kanjuurou: “Možeš li stvarno to učiniti, Kiku? Ja sam bio taj koji je stvorio tebe i Izoa, sjećaš se?

Kiku se na trenutak trese ruka i Kanjuurou je ubode. Kiku se ispričava Kinemonu.
Kiku: “Oprosti, Kinemon… Budući da se uporni snijeg topi, zora mora biti blizu…”
Kinemon je bijesan i napadom obara Kanjuuroua (ova dupla stranica je nevjerojatna). Kanjuurou se smije.
Kanjuurou: “Prikladno je da si ti taj koji spušta zastor… Budući da smo na pozornici ti i ja bili najbliži prijatelji!!”
Sa suzama u očima, Kanjuurou pada na tlo, očito mrtav.

Odjednom, Kaidou upada u sobu. Shinobu odvodi Momonosukea dok Kinemon ustaje i blokira Kaidoua svojim mačevima. U posljednjem dvostrukom širenju, Kinemon prima Kaidouov kanabo napad (Kaidou koristi Haki “Boju vrhovnog kralja” na kanabou). Jedan Kinemonov mač se slomi, ne možemo vidjeti što mu se dogodilo. Momonosuke plače dok Shinobu bježi od Kaidoua…
Momonosuke: “Kinemon…!!!”
Na kraju poglavlja, možemo vidjeti da Onigashima konačno stiže na kontinent Wanokuni…

Podijelit ćemo još spojlera čim ih budemo imali.

One Piece 1014 spojleri

Do sada, spojleri nisu bili detaljizirani. Stoga se nadamo da ćemo dobiti više ažuriranja prije nego kasnije. Može se reći da tek počinje drugi dio radnje. Vjerojatno 3. čin jer ovo smo dugo čekali. Momonosuke je konačno na liniji, a ovo bi mogao biti jedan od onih trenutaka u kojima bismo mogli saznati nešto što ne znamo o njemu i njegovim moćima Đavoljeg voća. Kaido se konačno još jednom suočava s Momonosukeom, a ako računamo što se dogodilo u Wanovoj prošlosti, ovo bi bio treći put da se Kaido suočava s Momonosukeom kako bi ga ubio.

Kao i nekada, sprema se nešto zanimljivo. I ovaj put, to će odrediti kako će se stvari odvijati dalje. Mogu se pojaviti mnoge mogućnosti, a sve to generira predviđanja poput glavobolje. Stoga je najbolje pričekati i vidjeti što Oda sprema za ovaj veliki cliffhanger.

Nakon pauze stvari se mogu nastaviti. Tu je vjerojatno problem. Tada bi se scene spojile i znali bismo što se dogodilo na krovu. Kaidou pokušava sniziti moral samuraja objavljujući da je Luffy poražen. Zatim, sljedeće, namjerava uzeti za podređenog onoga tko se preda. To je tipično za njega, ali budući da svi vjeruju u Luffyja, to bi moglo značiti da bi mogao doći veliki preokret. Bilo kako bilo, najbolje što sada možemo učiniti je čekati stvarni zaplet, jer bi spojleri mogli otkriti više u nadolazećim danima.

S druge strane, ovdje je stvarno super najava za One Piece uživo koju su napravili fanovi:

https://www.youtube.com/watch?v=h7Q1czor-xU