February 3, 2023


MJF je jedan od najomraženijih zlikovaca u All Elite Wrestlingu, ali neki obožavatelji ga ne mogu ne voljeti. Svađao se s nekoliko istaknutih talenata uključujući Darbyja Allina i CM Punka. Na Twitteru je MJF nedavno brutalno pucao na Rickyja Starksa.

Obožavatelj Rickyja Starka, mali dječak, objavio je na Twitteru sliku na kojoj se predstavlja kao Ricky. Objava je glasila: “Dean vježba svoju Ricky Starks pozu!!! @starkmanjones @AEW #AEW #wrestlingobsessedkid.” Na što je Ricky odgovorio: “Sjajno mu ide.”

MJF je iskoristio priliku i ispekao Rickyja. MJF je izjavio da će dječak izrasti i postati slavan na internetu, ali ne i u stvarnom životu, baš kao njegov junak.

Da će djeca odrastati na internetu i ne značiti ništa u stvarnom životu, baš kao i njihov heroj.

Reakcije obožavatelja na MJF-ov tweet bile su mješovite. Dok su neki tweet smatrali ‘divljim’, drugi su ga smatrali ‘hokej’. Da vidimo hoće li ovo izazvati svađu između MJF-a i Rickyja Starksa na internetu. Za najnovija ažuriranja, pratite Ringside News.

Što mislite o ovoj priči? Javite nam u komentarima!

3. prosinca 2022. u 11:42

Shivangini Rawat

Shivangini je na četvrtoj godini pravnog fakulteta. Voli pisati, peći, kuhati, čitati i svirati razne glazbene instrumente. Shivangini je počeo pisati za Thirstyfornews 2021. i nov je u Ringsideu. Dat će sve od sebe da objavi najbolji dostupni sadržaj jer uživa izazivati ​​samu sebe u novim smjerovima.