February 2, 2023


Ovaj okrugli stol među nacionalnim umjetničkim vođama ima za cilj ponovno osmisliti međunarodnu izvedbu za novo doba. Priznajući velike izazove s kojima se susreću – posebno nakon COVID-a – ovo sudioničko, pozvano okupljanje gledat će u budućnost, istražujući inspirativne nove puteve za održavanje i unapređenje globalne razmjene i međunarodnih turneja u Sjedinjenim Državama. Prijenos uživo na globalnoj TV mreži HowlRound, temeljen na zajedničkim podacima i produkciji kolega, ponedjeljak, 9. siječnja 2023., u 11:30 PST (Los Angeles, UTC -8) / 13:30 CST (Chicago, UTC -6) / 14:30 EST (New York, UTC -5) / 19:30 GMT (London, UTC +0) / 20:30 CET (Berlin, UTC +1).

U organizaciji International Presenting Commons (IPC), sastanak okuplja umjetnike, izlagače, kreativne producente i financijere kako bi proslavili inovativne modele i istražili nove prakse suradnje koje su se pojavile tijekom COVID-a i koje mogu doprinijeti izgradnji održivog i snažnog ekosustava za međunarodno predstavljanje posao u Sjedinjenim Državama. Zasjedanje IPC-a i rad tijekom nekoliko godina temelji se na uvjerenju da je globalna razmjena umjetnosti uživo ključna za svijet, a posebno za kulturno zdravlje Sjedinjenih Država u cjelini i za različite pojedinačne zajednice. koje predstavljaju i služe umjetnici diljem zemlje.

Moderirao Emil Kang, direktor programa za umjetnost i kulturnu baštinu u Zakladi Mellon.