February 2, 2023


Daredevil: Born Again, glumci, Margarita Levieva, Sandrine Holt

I dalje se čini pomalo nadrealno da se Charlie Cox ne samo vratio kao Daredevil u Marvel Cinematic Universe, nego da dobivamo potpuno novu seriju s Daredevil: Ponovno rođen🇧🇷 Deadline je danas objavio da je Margarita Levieva (izvlačenje) i Sandrine Holt (američki žigolo) pridružio se glumačkoj ekipi Daredevil: Ponovno rođen u, kako se kaže, glavnim ulogama.

Kao što ste možda pogodili, koga upravo glume Margarita Levieva i Sandrine Holt Daredevil: Ponovno rođen se drži u tajnosti, ali Deadline čuje da će glumiti ljubavne interese za glavne uloge. Osim Charlieja Coxa, Daredevil: Ponovno rođen također će sadržavati povratak Vincenta D’Onofria kao Wilsona Fiska/Kingpina. Michael Gandolfini (Mnogi sveci iz Newarka) također se nedavno pridružio glumačkoj ekipi Daredevil: Ponovno rođen🇧🇷 Margarita Levieva glumila je u sve tri HBO sezone izvlačenje a pojavio se i u Kako to učiniti u Americi🇧🇷 Osveta🇧🇷 Crna listai Netflix u hladnom🇧🇷 Također je spremna da se pojavi u AkolitLucasfilmov sljedeći film Ratovi zvijezda serija za Disney+. Sandrine Holt je bila predstavljena Bolje nazovi Saula, The Expanse, Homeland, House of Cards, MacGyveri više.

Daredevil: Ponovno rođen napisali su i producirali Matt Corman i Chris Ord, a sastojat će se od osamnaest epizoda. Nakon nekoliko godina šuškanja o ukidanju Netflixove serije Bezobzirni serije, s kojom je Charlie Cox napravio skok u Marvelov filmski svemir Spider-Man: Nema puta kući🇧🇷 Također se odijevao za Ona-Hulk i očekuje se da će se pojaviti u nadolazećem jeka serije također. Što se tiče Vincenta D’Onofria, on se vratio Jastreb strijelac a pojavit će se i u jeka🇧🇷

Charlie Cox je rekao da je “stvarno emotivno” reprizira Daredevila by Ona-Hulk, ali bilo mi je jako zabavno raditi s Tatianom Maslany. 🇧🇷Bilo mi je jako zabavno s Tatianom, a kemija između ova dva lika, naprijed i nazad, bila je stvarno zabavna,rekao je Cox. 🇧🇷Moramo vidjeti novu stranu Matta Murdocka, njegovu stranu u kojoj uživa u svojoj ulozi, zabavlja se i koketira.” Maslany je također izrazio interes za pojavljivanje na Daredevil: Born Againšto bi svakako imalo smisla s obzirom na to gdje Ona-Hulk ostavio dva lika. Daredevil: Ponovno rođen premijerno na Disney+ 2024.