January 31, 2023


Kevin Owens zasigurno je jedna od najboljih WWE-ovih superzvijezda i trebalo mu je dosta vremena da dosegne svoju trenutnu razinu. Imao je puno uspjeha u WWE-u od svog debija 2014., kada je bio višestruki prvak. Owens je također imao trku kao univerzalni prvak, ali izgleda da je Owens posramljen što nije uživao u svojoj trci s tom titulom.

Triple H bio je ključan u tome da Kevin Owens postane WWE univerzalni prvak 2016. nakon što je Triple H pobijedio Romana Reignsa i Setha Rollinsa s pedigreom. Zabavljao se uz svog najboljeg prijatelja Chrisa Jericha kao prvak, no ta je zabava bila predstava za kamere.

Owens je imao pristojan niz kao prvak sve dok nije izgubio naslov od Goldberga na Fastlaneu 2017. Sada se pojavila priča da je Brock Lesnar odbio raditi s Prizefighterom. Govoreći o After the Bell, Kevin Owens priznao je da mu je neugodno što nije mogao uživati ​​u svojoj vožnji kao univerzalni prvak.

“Kada sam bio univerzalni prvak, imao sam nevjerojatnu vožnju s Chrisom Jerichom i toliko sjajnih trenutaka, toliko zabavnih trenutaka o kojima ljudi i danas pričaju. Sramim se reći da stvarno nisam uživao onoliko koliko sam trebao.

“Sramim se reći da stvarno nisam uživao onoliko koliko sam trebao. Sviđa mi se sada gledajući unatrag. Kad pogledam stvari koje smo zajedno radili, bilo je tako zabavno, tako je dobro. Ali u tom trenutku nisam prestala uživati ​​u onome što radim jer sam bila zabrinuta. ‘U redu sljedeći tjedan, što ćemo raditi?’”

Owens također želi meč protiv Roman Reignsa pred pravim navijačima. Morat ćemo vidjeti hoće li Kevin Owens dobiti još jedan izbor kao univerzalni prvak negdje u budućnosti ili ne. U svakom slučaju, sigurno će dati sve od sebe da to iskoristi, ako mu se opet ukaže takva prilika.

Što mislite o ovoj priči o Kevinu Owensu? Isključite zvuk u komentarima!