January 31, 2023


The Rock je nedvojbeno jedna od najvećih atrakcija u svijetu profesionalnog hrvanja, a i pod jakim svjetlima Hollywooda. Veliki je poznat po osvajanju svakog svijeta na koji kroči, a njegova tjelesna građa također je superherojske kvalitete. Joe Rogan nedavno je ustvrdio da The Rock laže o tome da je čist, što je hrabra izjava.

Upotreba steroida kod slavnih osoba u medijima i industriji zabave ponovno je privukla pozornost nakon nedavnih otkrića samoproglašenog “Kralja jetre”. “Kralj jetre”, Brian Johnson, postao je poznat na društvenim mrežama po zagovaranju prehrane bogate konzumacijom sirovog mesa i rigoroznim vježbama.

Brian Johnson dosljedno je poricao optužbe da je koristio steroide kako je njegova zloglasnost rasla, no kasnije se pokazalo da je lagao. Johnson je bio prisiljen javno se izjasniti na društvenim mrežama nakon što je kroz procurjele e-poruke otkriveno da je naručio i koristio značajne količine lijekova za poboljšanje performansi. Također se posavjetovao s liječnikom o svom slaganju.

Joe Rogan sada se usredotočio na Dwaynea Johnsona u svjetlu optužbi. Komentator UFC-a nedavno je pozvao Dwaynea Johnsona da da sličnu izjavu, jer smatra da nema šanse biti čist. Rogan je dalje rekao kako javne osobe imaju obvezu biti otvorene i iskrene sa svojim pristašama.

Rock bi sada trebao biti čist. Trebao je snimiti spot kao odgovor na spot ‘Liver King’. “Moram razgovarati s tobom jer The Rock laže. Nema šanse da je čist. Nema proklete šanse. Koliko je The Rock velik, sa svojih 50 godina? Tako je velik i tako drugačiji nego što je bio kad je imao 30 godina.

Postoji odgovornost koju imate prema ljudima koji vas slušaju. Ako ne želiš razgovarati o tome, to je jedna stvar. Ali ako govorite o tome, postoji odgovornost koju imate prema ljudima koji vas slušaju i mislim da morate biti iskreni u vezi s tim, zbog čega sam i ja iskren u vezi s tim. Mislim da nema ništa loše u uzimanju nadomjesnih hormona.

Unatoč tome što se neko vrijeme nije natjecao u “pravom” meču, The Rock će se vratiti na WrestleMania 39 kako bi se suočio s Roman Reignsom. Obožavatelji su nedavno shvatili nagovještaj da će zvijezda doista poraziti Reignsa na WrestleManiji, što je također prikazano u TV seriji “Young Rock”. Cijeli intervju možete pogledati u nastavku.

Mislite li da je čist? Isključite zvuk u komentarima!

H/T za MMA Maniju

6. prosinca 2022. u 10:13 sati