February 2, 2023


Jim Ross jedan je od najsvestranijih i najcjenjenijih komentatora u svijetu hrvanja. Član WWE Kuće slavnih bolji je nego ikad u komentatorskoj kabini. Međutim, Ross se jako napucao na svog bivšeg WWE suigrača Johna Laurinaitisa jer ga je pokušao degradirati.

John Laurinaitis započeo je svoju karijeru kao profesionalni hrvač u NWA 1986. pod imenom Johnny Ace. Prebacio se na uloge iza pozornice nakon umirovljenja 2000. Big Johnny je dugo bio izvršni potpredsjednik za odnose s talentima, a početkom 2010-ih čak je bio i autoritet na ekranu.

Čini se da se Jim Ross, međutim, ne slaže s bivšim generalnim direktorom RAW-a i SmackDown-a. JR je također igrao veliku izvršnu ulogu u WWE-u u isto vrijeme, odgovoran za potpisivanje mnogih budućih talenata, pa čak i samog Laurinaitisa. Govorio je o svom problemu s Big Johnnyjem u svom Roštilj JR podcast.

“Vrijeme sam imao poteškoća s povjerenjem u Laurinaitisa. Tužno je reći. Ja sam ga zaposlio. Dao sam mu posao kad mu je trebao. Mislim da se nije dobro ponašao prema meni. Samo je želio pokazati Vinceu da je bolji menadžer od JR-a i svih tih stvari. Sada mu je guzica ostala bez posla i zaslužuje jebenu bijedu koju živi, ​​koju koliko razumijem živi, ​​i nije mi se sviđalo kako se ponašao prema meni”.

Jim Ross trenutno radi kao play-by-play komentator i viši konzultant za AEW. Najpoznatiji je po svom dugom i hvaljenom stažu u WWE-u. Ross je 2007. primljen u WWE Kuću slavnih zbog svog doprinosa tvrtki.

Kakvo je vaše mišljenje o otpuštanju Johnnyja Acea iz WWE-a? Isključite zvuk u komentarima!