January 31, 2023


Chris Jericho dio je svijeta profesionalnog hrvanja više od trideset godina. Natjecao se po cijelom svijetu i proslavio se kao jedna od živućih legendi. Također je imao pristojan uspjeh u WCW-u, ali je bio šokantno nizak iznos u usporedbi s nekim poput Stevieja Raya.

Prije nego što je postao GOAT, Chris Jericho pokušavao je postati zvijezda u WCW-u. Jericho je četiri puta držao WCW Cruiserweight Championship i također je osvojio WCW World Television Championship.

Međutim, WCW je uvijek više stavljao naglasak na zvijezde poput Hulka Hogana i Goldberga, što je dovelo do toga da je Jericho napustio WCW i otišao u WWE. Dok je govorio o Talk Is Jericho, Jericho je razgovarao o svom odlasku iz WCW-a i otkrio kako su ljudi poput Stevieja Raya zaradili više novca od njega. Ray je osvojio 750.000 dolara dok je Jericho dobio 350.000 dolara.

Nisu vidjeli u meni ono što sam ja vidio u sebi, pa čak ni dogovor, sjećate se dogovora koji su mi ponudili? Vratili su se s novim ugovorom. Pobjeđivao sam, mislim da sam otišao sa 135(K) na 165(K) na 200(K). Dakle, sljedeći krug je bio 250(K), 300(K), 350(K). Tako smo se dogovorili. Dakle, vratili su se sa cijelom ovom stvari, sjećate se višestrukog sustava ugovora? Upamtite da je to puno novca, ali u WCW-u, Scott Norton i Stevie Ray i ti tipovi su zarađivali 750 tisuća. 350 za mene nije bilo puno novca u usporedbi s ostalim momcima. Vratili su se s onom stvari, bila je strukturirana, ‘ako prodaju toliko ulaznica, toliko ćeš zaraditi’.

Chris Jericho napustio je WCW 1999. i debitirao u WWE 9. kolovoza u epizodi Monday Night RAW, gdje je prekinuo The Rocka. Jerichov doprinos profesionalnom hrvanju nikada neće biti zaboravljen, a to je jedino što je sada važno.

Mislite li da je Jericho učinio pravu stvar? Isključite zvuk u komentarima!