January 31, 2023


Carmella je izborila mjesto za sebe u WWE-ovoj ženskoj diviziji, unatoč tome što ne odgovara statusu talentirane izvođačice u ringu. Mella je prije nekog vremena preboljela osobnu tragediju i tijekom ove faze imala je podršku prijatelja, obitelji i obožavatelja. Carmella se oglasila na društvenim mrežama kako bi potvrdila svoju podršku.

Bivša ženska prvakinja SmackDown nedavno je izašla iz osobne obiteljske tragedije. Carmella je zajedno sa suprugom Coreyjem Gravesom čekala njihovo prvo dijete. Ipak, objavila je da je u listopadu imala spontani pobačaj. Tragični incident teško je pogodio zvijezdu SmackDown. No, uz podršku svojih najmilijih i obožavatelja, Carmella je preboljela gubitak sina te se oglasila na Instagramu i zahvalila svima na podršci.

“Hvala, hvala, hvala.

Tvoja ljubav i podrška su mi puno značile. Ova jesen bila je jedna od najizazovnijih u mom životu, ali znam da nisam sama.”

Carmella je svoju WWE karijeru započela 2013. na NXT-u, kao menadžerica Enza Amorea i Big Cassa. Izabrana je na glavni popis kao dio WWE drafta 2016. Od tada je Mella prevladala sve prepreke na svom putu i sama postigla uspjeh. Carmella je osvojila brojna prvenstva i nagrade tijekom svojih gotovo 9 godina s WWE-om.

Carmella i Zelina Vega bile su WWE ženske timske prvakinje koje su krenule na WrestleMania 38. Izgubile su naslove od Sashe Banks i Naomi na događaju u meču Fatal-4. Sljedeće noći, Vega je okrivio Carmellu za gubitak, napao ju je i okončao njihov savez. Ovo je bilo njegovo posljednje pojavljivanje na WWE televizijskom programu do danas.

Želite li vidjeti Carmellu kako se vraća u WWE u skorije vrijeme? Isključite zvuk u komentarima!