January 31, 2023


Blossom ima velike stvari na horizontu. Pred kraj godine objavila je najnoviji singl, “On My Own”, koji služi kao prvo izdanje njezinog nadolazećeg EP-a. I dok je završila svoje datume turneje podržavajući Alana Walkera, također je najavila svoju prvu turneju kao glavnog izvođača koja počinje 2023. godine.

Singl označava potpuno ponovno pokretanje u svijet Blossom, objašnjava ona: “Svijet kakav poznajemo je završio i ja sam se ponovno rodila kao humanoid, Blossom, izazvan da ponovno izgradim svijet daleko od onoga koji smo poznavali. Sama putujem svemirom kako bih pronašla novi dom i tijekom ove avanture otkrivam što znači biti istinski sam.

U ovoj pjesmi istražujem ideju usamljenosti kao post-ljudskog cvata, ostavljajući iza sebe slomljeno srce i bol koju sam doživio u svijetu prije. ‘On My Own’ je oda ljudima koje sam volio i izgubio, i istraživanje o tome tko moram postati da postanem ono što mi je suđeno biti.”

U nastavku pogledajte singl.

Blossomova glavna turneja započinje sljedeće godine, 20. siječnja, u Los Angelesu na Akademiji. Ulaznice i više informacija možete pronaći ovdje.

Fotografija putem Rukes.com